Corvette Forum - Reply to Topic
Thread: weird noise coming from the rear end on tight turns Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Corvette Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
01-10-2014 07:07 PM
hippypink Could also be failing CV joint, but most likely the diff. Typically, 50-60k miles you should change it. Although i havent checked the owners manual on this one.
02-23-2010 11:27 PM
kingoftheroad Sorry to hear about your problem dude, i haven't experienced issues like that with my vette. If its all about the battery well that one is not a problem if it is still covered by warranty.
01-11-2010 08:01 PM
Blondie
Weird noise in rear end

First off....is this the dealer or an independent shop working on your ride? If your Vette is a 2006 the battery may be on the way out. I have heard of some weird 'stuff' happening. Mine was 3 yrs old when it went. I hear Delco batteries aren't that great. Hopefully it's still under warranty? Mine was and they covered it.

Also, a coworker of mine also has a '06 with about 12k miles and his dif is starting to act up too. Hasn't had them change the oil yet. No bueno!!

PS - My rear end is fine after having clutches replaced, yeah!
01-07-2010 03:20 AM
jaffahjohnson sorry for coming in to this post but just wanna have some advice.
Was told I need a new "cluster", part not in stock, ordered and replaced then trip odometer would not work. New cluster ordered and replaced, trip odometer would not work. Made another appt, dealership decided they just needed to "reprogram" cluster. Now, when I take my key out the message center displays a red battery and the odometer stay on with no keys in the vehicle. Now, they said that this would not have anything to do with replacing cluster... ADVICE?
12-28-2009 04:42 PM
Blondie Your problem, T Hard, is the reason I just joined this forum. I have an '06 C6 with 10,000 miles on it and have the same problem. They changed the oil a month ago and told me I had to drive it a couple hundred miles to get the oil worked into the differential clutches, etc.? I'm blond, so they must have thought I'd actually believe that! I did as told by the mechanic and the noise got worse.......a lot worse. It went from a gentle grinding sound to popping clutches. It's in the shop now getting bearings and clutches replaced as I write this.

What other issues are popping up with my year Vette that I should know about? Is it worth buying the extended warranty or is it a waste of $?
01-14-2008 08:54 PM
Mike Chevrolet seems to be the most common problem that I see with the car when they come in for service.
12-26-2007 05:55 PM
RICKZO6 Yes I Had That Same Problem And Took It In. What They Did Was Change The Differential Oil. And The Noise Is Gone
12-21-2007 12:15 AM
T Hard
weird noise coming from the rear end on tight turns

Has anyone had problems or heard a strange noise coming from the rear end on 06/07 Z06?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome