Borla exhaust problem - Corvette Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-17-2020, 02:29 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 1
Borla exhaust problem

I bought a 2014 Z51 stick shift C7 when it had 4800 miles. It had a Borla exhaust installed. Recently one of the exhaust actuators failed; it striped the gear set and began to make a loud banging noise when in the Eco mode. The dealer replaced the actuator, but the computer fails to 'learn' the new one. They have called GM, Borla all kinds of things for over 4 weeks now and still can't get the check engine light to go off. The new actuator works fine; no more noise. They now tell me the only way to fix this is to reinstall a new OEM exhaust ($2600). I thinks it's a computer setting problem, has anyone else experienced this?
BerbME is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Corvette Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome