Getting Hot in Texas Air Conditioning Strange Question - Corvette Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-17-2010, 10:13 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Getting Hot in Texas Air Conditioning Strange Question

hello I am new to corvetteforum and would love some help with a strange air conditioning problem. I have an 84 and the only way the compressor will kick on is if I jumper wire it to the battery. Also, it is not cooling. However, when I use a gauge it shows red for freon. We recently purchased the vehicle and theprevious owner said two gaskets were missing on the compressor.

Any help figuring out this problem would be greatly appreciated. I am from Texas and days are getting hotter and need some cool air.
voncar is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Corvette Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome