AC Trouble - Corvette Forum
 2Likes
  • 1 Post By pats67copo
  • 1 Post By dlby
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 07-04-2017, 12:55 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 3
AC Trouble

Trying to get the ac up and running on my 73 changed the VIR piece that was leaking vacuumed the system and charged it up but when I turn it on it starts to blow cold then one of the lines at the ac box freezes and it blows warm.
Can anyone help
Pat
[email protected] likes this.
pats67copo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 07-05-2017, 04:59 AM
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 25
Condenser may need cleaned,---to much freon,----inline filter clogged----etc.
Keep trying
Check you tube out also


Sent from my SAMSUNG-SM-G920A using Tapatalk
[email protected] likes this.
dlby is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 07-05-2017, 12:31 PM
Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 33
Thats what I was thinking also .... Youtube is great !
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Corvette Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome