Not Charging - Corvette Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 01-07-2009, 11:07 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Wellington, Florida
Posts: 2
Not Charging

My 89 Vette is not charging. I have a new battery and alternator, and the battery continues to drain. When fully charged guage is reading 11.7 and goes down until the battery is dead. The starter is drawing .4amps all the time, even when the car is not running. The parts store thinks my starter is bad. Any thoughts on this?

I ran an extra ground wire from the battery to the frame, and it didn't help.

Thanks,

Rocky
Rocketvette89 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-07-2009, 11:32 PM
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 240
Thumbs up Rocky I would say the starter also!!!

Bad starter will make it do those things!!! Let me know what you find out!! Tim c5garage



c5garage is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-08-2009, 02:51 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Wellington, Florida
Posts: 2
I was hoping someone would say the starter could cause all those issues.

Thanks for responding, and I will let you know how this came out. I intend to replace the starter this weekend.

Rocky
Rocketvette89 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Corvette Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome