93 Lt1 miss fire. - Corvette Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-15-2014, 05:33 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
93 Lt1 miss fire.

My wife just inherited a 40th anniversary. The car has sat for 10 yrs. it only has 7000 miles. I replaced the battery and fuel. The car runs but acts like it has a dead miss. I replace the plugs and checked the wires. Once in a while it will backfire like it's out of time. I've never dealt with the opti-spark system. Any help would be great. The car sat both inside and out!! Thanks.
Mr. Pontiac is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Corvette Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome