idle problems - Corvette Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 05-28-2014, 01:01 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 1
idle problems

Hi, i have a 1990 L98 coupe and im having issues with the idle after the car warms up (it doesnt do it when its cold) but anyway after its warmed up whenever i have to stop say at a light or waiting at the bank my idle surges in rpms and sometimes if its real bad seams like it wants to almost die on me.
Im sure you can guess how embarrassing it is when your sitting at a light in a nice looking corvette and its acting like a volkswagon.
So any help guys would be appreciated,,,,, thx
imnxtc2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-17-2014, 12:04 AM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 3
Hello there -

have you checked to make sure any vacuum sense line to a MAP module is intact, not
cracked, etc? bad data in.... lousy performance out. Just went through this on my C4
FBryantHawkes is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Corvette Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome