L-98 Miss at Cruise - Corvette Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 10-13-2014, 08:07 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Pensacola, FL
Posts: 18
L-98 Miss at Cruise

My 89 L-98 has a miss when running at a steady speed, about 45mph is the worst.

When cold, it runs great but after a few minutes the miss developes and becomes more severe the hotter the engine gets.

Acceleration is flawless, not a miss, sputter or hesitation at all, only when driving at a steady speed. At idle it feels like a random cylinder not firing, no pattern at all.

So far I have replaced the plugs, plug wires, cap, rotor and coil. I suspect a fuel injector or two but really only a guess.

Any opinions?

Rick

Last edited by shootnstarz; 10-13-2014 at 08:09 PM.
shootnstarz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 12-21-2014, 02:37 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Pensacola, FL
Posts: 18
Well, I found and fixed the problem but I'm sure there's no interest. Looks like spamarama has taken over this site. Is there another forum where people actually discuss Covettes?

Rick
shootnstarz is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 12-24-2014, 06:46 AM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 4
L-98 Miss At Cruise

I have a 91 and would be interested in finding out what you did to fix your miss problem. My 91 L-98 runs fine, but am always interested in info that could help me in the future. I have also posted questions and sought info, but never get any responses, is anybody out there? I thought this would be a valuable tool, where Vette owners could exchange information and have a family type situation. If anyone knows a site like that, please let me know so I can join it!!!
PeteA1957 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 12-25-2014, 02:58 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Pensacola, FL
Posts: 18
Pete, it was the fuel injectors, at least two had bad coils and were firing intermittently.

Sent you a PM on where to get your questions addressed.

Rick
shootnstarz is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 12-26-2014, 10:36 AM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 4
Rick, thanks for the info, really appreciate it.
PeteA1957 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Corvette Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome