2000 LS1 misses on hard acceleration - Corvette Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 12-11-2008, 09:22 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
2000 LS1 misses on hard acceleration

I am new to the forum and hope this is the correct forum to post this question. I own a 2000 coupe with 52k miles. Just today on hard acceleration in 2nd gear it acted like it lost either spark or fuel at about 4000rpm. The engine was not fully warmed up but not cold. After it reached normal operating temp it did not do it again. This is the second time this has happened in as many days. Also. the outside temp had dropped to below 40 for the first time this year as well. Is this just a cold engine balking or some other more serious problem? I know that you cannot diagnois problems without hands on, but any thoughts would be appreciated.
Thanks in advance.

Bill
alxltd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-27-2013, 03:16 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
My 04 did the same thing a few days ago. It's an automatic but seemed to be bouncing off the rev limiter?? I would like a answer too. Sounded like it was missing.
PaulC5 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Corvette Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome